Voor teambuilding in de omgeving Assen moet je bij de Tari Boerderij zijn!

De Tari Boerderij in Wijster is dé ideale locatie voor teambuilding in een natuurrijke omgeving in de omgeving van Assen. Samen met vrienden, familieleden of collega’s kun je bij onze boerderij een onvergetelijke dag beleven. Onze, nog volledig draaiende, boerderij is een locatie van Taribush Groepsuitjes & Evenementen. Gerrit en Gerda Woertink ontvangen je graag in de schuur, omgebouwd tot een café inclusief fijne muziekjes. Het arrangement bestaat uit verschillende teambuildingsactiviteiten, hapjes en onbeperkt drinken en een afsluitende barbecue met vlees van onze eigen runderen.
 

Tal van activiteiten mogelijk tijdens teambuilding in de natuurrijke omgeving van Assen

De locatie van de boerderij, aan het Linthorst Homankanaal en aan de rand van natuurgebied Landgoed Vossenberg, zorgt voor tal van mogelijkheden qua activiteiten. Zo kun je in teamverband kano- of steptochten houden, al dan niet in estafettevorm om het competitief te maken. Daarnaast hebben we een uitdagende teambuildingsspeurtocht genaamd De Drijfjacht. De tocht leidt langs weilanden en natuur. Het is een tocht voor jong en oud met verschillende leuke opdrachten onderweg. Je kunt ook kiezen voor de meerkamp waarbij verschillende spelletjes in teamverband gespeeld moeten worden. En als je liever kennis met elkaar uitwisselt kun je bijvoorbeeld kiezen voor de pubquiz. Je hoort het al; mogelijkheden te over.
 

Geïnteresseerd? Zoek snel contact met Taribush!

Tussen de activiteiten door is er voldoende tijd voor een hapje en een drankje. Daarnaast mag je rustig een rondje lopen over het boerenerf. Misschien mag je wel een stukje toeren op de trekker met boer Gerrit of gewoon even knuffelen met de kalfjes. Geïnteresseerd in teambuilding in de landelijke omgeving van Assen? Je kunt een reservering plaatsen via Taribush. Zien we je snel verschijnen op ons boerenerf?