Vlees van onze boerderij in Drenthe

 

Heerlijk eigen vlees van onze boerderij in Drenthe

Wij verkopen vlees van de boerderij bestaande uit een groot assortiment diepgevroren rundvlees. Op gezette tijden laten wij een rund slachten bij een ambachtelijke slager in de nabije omgeving. Als het rund geslacht is verpakken wij het vlees zelf in porties van ongeveer vijfhonderd gram of een kilo.

Wij verkopen het vlees aan huis. Zo kunnen wij laten zien waar het vlees vandaan komt en wat voor leven onze koeien en stieren hebben op de boerderij. Wij hebben een standaard assortiment diepgevroren vlees van de boerderij in onze vriezers liggen, maar daarnaast is op bestelling ook van alles mogelijk. Wat dacht je van Picanha (staartstuk) of carpaccio. Omdat wij pas weer slachten als de vriezers bijna leeg zijn kan het voorkomen dat niet altijd alles voorradig is.

Carpaccio- haasbiefstuk

Ruim assortiment barbecuevlees van onze stieren van de boerderij

Barbecuevlees

Zomers een lekker stukje rundvlees op de barbecue, heerlijk toch? Wij verkopen rundvlees speciaal voor de barbecue. Je kunt dan denken aan onze runderburgers. Omdat de burgers voorgekookt zijn hoeven ze op de barbecue alleen nog maar een mooi kleurtje te krijgen. Ons assortiment bestaat verder uit heerlijke gekruide saucijsjes, diverse soorten biefstuk, entrecote en ribeye.

We staan met ons vleesassortiment ook geregeld op zomermarkten, braderieën en festivals in onder meer de provincie Drenthe waaronder het Taribush Kuna Festival. We verkopen dan onder meer een heerlijk broodje runderburger. Op onze Facebookpagina kun je vinden op welke evenementen we staan. Schroom vooral niet om ons te liken.

Relatiegeschenken

Het vlees van onze boerderij in Drenthe gebruiken wij ook voor het maken van relatiegeschenken. Leuk om cadeau te geven, en heerlijk om te krijgen. Wij hebben diverse relatiegeschenken. Zo maken wij onder meer tijdens kerst lekkere kerstpakketten voor verschillende bedrijven en instanties. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke runderrollade verpakt in een luxe doos of een lekker vleespakket samengesteld op een robuuste houten plank.

Voor de relatiegeschenken combineren wij onze vleesproducten ook met andere lekkernijen. Op verzoek kunnen wij naast het vlees een lekker flesje wijn, een beugelfles Grolsch of een heerlijk stukje kaas erbij doen. Voor prijzen en mogelijkheden is het handig om even contact met ons op te nemen.

> Hoe ziet het leven van onze dieren eruit > Contact

 

Standaard assortiment

Gehakt 500 gram   €    5,49
Runderburgers 10 stuks  €   14,99
Saucijsjes 7 stuks  €     8,99
Droge Worst per stuk  €     3,49
Ringworst  P. 100 gram  €     1,25
Rollade P. 100 gram  €     1,75
Poulet P. 100 gram  €     1,20
Schenkel P. 100 gram  €     1,20
Leverworst P. 100 gram  €     1,20
Riblappen P. 100 gram  €     1,30
Braadlappen P. 100 gram  €     1,49
Sukadelappen P. 100 gram  €     1,49
Biefstukreepjes P. 100 gram  €     2,09
Hollands biefstuk P. 100 gram  €     2,19
Kogelbiefstuk P. 100 gram  €     2,65
Haasbiefstuk P. 100 gram  €     4,75
Entrecote P. 100 gram  €     2,75
Ribeye P. 100 gram  €     2,75