Teambuilding in de omgeving Hoogeveen? De Tari Boerderij is hiervoor zeer geschikt!

Op zoek naar teambuilding in de omgeving Hoogeveen met collega’s, vrienden of familieleden? Dan ben je bij de Tari Boerderij aan het juiste adres. Deze nog volop in bedrijf zijnde boerderij in Wijster, is tevens een locatie van Taribush Groepsuitjes & Evenementen. De schuur is ingericht als gezellig café waar jullie ontvangen worden door boerin Gerda Woertink. Het arrangement bestaat uit activiteiten, verschillende hapjes en onbeperkt drinken met als afsluiting een barbecue met vlees van onze eigen runderen.
 

De drijfjacht door de velden en bossen van Drenthe

De voornaamste vorm van teambuilding die we aanbieden in de omgeving Hoogeveen is een speurtocht genaamd De Drijfjacht. Dwars door de weilanden en het natuurgebied Landgoed Vossenberg hebben we een speurtocht uitgezet. Een zeer afwisselende tocht met leuke opdrachten voor jong en oud. Daarnaast kun je verschillende activiteiten kiezen waarbij samengewerkt moet worden zoals een estafette kanowedstrijd over het Linthorst Homankanaal, De Meerkamp met verschillende spelletjesonderdelen of een gezellig pubquiz waarbij je gebruik maakt van ieder zijn of haar specialiteiten. Meer informatie kun je vinden op de pagina van de Tari Boerderij.
 

Geïnteresseerd in teambuilding in de landelijke omgeving van Hoogeveen?

Tussen de activiteiten door mag je rustig rondsnuffelen op de boerderij. Wellicht kom je boer Gerrit nog tegen. Stel gerust vragen als je geïnteresseerd bent in het boerenleven. Misschien mag je nog wel even knuffelen met de kalfjes. De reservering verloopt via Taribush. Zien we jullie snel terug? Klik op het logo van Taribush om een reservering plaatsen.